Skip to main content
När du vill åka på ditt livs äventyr

Ancient House Resort Hotel, Hoi An

Trivsamt och uppskattat semesterhotell med en gemytlig mix av modern komfort och lokal traditionell stil. Hotellet består av en mängd mindre byggnader som är samlade på det 6 600 kvm stora området omgivna av en frodig trädgård och vars arkitektur ska påminna om en vietnamesisk småstad med vitrappade småhus med röda tegeltak och smala gränder. Här finns en härlig utomhuspool omgärdad av sköna solstolar där man kan koppla av och bara njuta. Beläget i ett bostadsområde med flera restauranger i närheten och med promenadavstånd till den charmiga och historiska stadskärnan. Trevliga och bekväma, medelstora till stora rum med ljusa väggar och mörka trämöbler.

Hotellet: Restaurang, loungebar, terrass, trädgård, mindre utomhuspool med solstolar, minigym, biljard och souvenirbutik samt möjlighet till olika skönhetsbehandlingar (mot avgift). Cyklar finns för utlåning.
Våningar: 3
Hiss: Nej, många trappor.
Läge: Beläget i utkanten av Hoi An ca 20 minuters promenad till den Unescoskyddade gamla stadskärnan med flera sevärdheter. Ca 4 km från stranden Cua Dai. Lokal genomfartstrafik.
Antal rum: 56
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, minibar, värdebox, kaffe-/tebricka och luftkonditionering. Vissa rum har en glasvägg/fönster som skiljer badrummet från sovrumsdelen. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: 377 Cua Dai Street, VN-51000 HOI AN
Telefon: +52-971-715 00 85