Skip to main content
När du vill åka på ditt livs äventyr

Ancient House Village Hotel Resort, Hoi An

Charmigt och inbjudande hotell med trivsam atmosfär. Hotellet består av flera moderna 2- och 3 våningsbyggnader i traditionell vietnamesisk stil med vitrappade väggar, röda tegeltak och mörkt trä. Här finns en trevlig restaurang med träbjälkar och i parallellbyggnaden en bar med biljardbord. Området har en frodig och exotisk trädgård med bananträd och palmer som omger den lockande utomhuspoolen. Passa på att skämma bort dig med en behandling med asiatiska influenser i hotellets lilla spa eller ta del i en yogaklass. Hotellet är beläget nära ett vattendrag i deltat där Thu Bon-floden möter Sydkinesiska havet, mitt emellan genuina Hoi An och stranden. Komfortabelt inredda och medelstora till stora rum i flera olika kategorier med varierande storlek, stil och faciliteter som vetter ut mot trädgården eller omgivningarna.

Hotellet: Restaurang, bar, lounge, terrass, trädgård, minigym, yogastudio, utomhuspool med jacuzzi och solstolar, lekplats och spa med möjlighet till olika massage- och skönhetsbehandlingar (mot avgift). Cyklar finns för uthyrning.
Våningar: 3
Hiss: Nej
Läge: Vackert beläget med utsikt över risfälten och flodkröken i utkanten av den byn Cam Thanh. Ca 3,5 km från Hoi Ans historiska kvarter och ca 3 km från stranden. Hotellet erbjuder shuttlebuss.
Antal rum: 56
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, minibar, värdebox och luftkonditionering. I flera rum är badrummet ej avskärmat från sovdelen.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Tong Van Suong Street, Thanh Dong Hamlet, VN-880000 CAM THANH, Hoi An
Telefon: +84-510-393 33 77