Skip to main content
När du vill åka på ditt livs äventyr

Hotel Holiday Inn, Tbilisi

Stort och högt fyrstjärnigt hotell med hög komfort och goda gästrecensioner. Hotellet är inhyst i en stor glasförsedd skyskrapa som ger ett imponerande intryck där det står ut mot omgivande bebyggelse. Större delen av hotellet är nyrenoverat och har en modern och trendig design. Adjara heter hotellets eleganta bufférestaurang med apelsinträd och panoramafönster från golv till tak. Hotellet har en elegant lobby med sittmöjligheter och på första våningen finns en trevlig och avkopplande barlounge. Här finns även en stor utomhuspool med solstolar och sommarterrass med servering. Hotellet är beläget på västra sidan av floden Kura, ca 2,5 km från knutpunkten Heroes Square och ca 4 km från Gamla stan. Moderna, komfortabla och välutrustade, medelstora till stora rum med tilltalande dekor. Rummen har stora fönster från golv till tak som från de övre våningarna bjuder på storslagen utsikt över staden och Kaukasusbergen i fjärran.

Hotellet: Restaurang, barlounge, lobby, businesscorner, uttagsautomat samt utomhus takpool på 3:dje våningen (öppen under säsong) och wellnessavdelning med minigym, bastu och möjlighet till spabehandlingar (mot avgift).
Våningar: 21
Hiss: Ja
Läge: Beläget intill inomhusarenan Tbilisi sportis sasachle, ca 10 minuters promenad från floden och ca 4 km från Gamla stan. Ca 5 minuter promenad till metrostationen Technical Univeristy.
Antal rum: 270
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi (mot avgift), hårfön, minibar, värdebox, kaffe-/tebricka och luftkonditionering.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS+
Adress: 1, 26 May Square, GE-0171 TBILISI
Telefon: +995-32-230 00 99