Skip to main content
När du vill åka på ditt livs äventyr

Jianguo Hotel Qianmen, Peking

Stort, fyrstjärnigt hotell som är ett av stadens mest kända och som uppfördes 1956 och blivit K-märkt för sin unika blandning av kinesisk stil och europeisk arkitektur. När man väl stigit in möts man av en elegant interiör och ombonat atmosfär. Hotellet har en traditionell restaurang som serverar rätter från Sichuan, Huaiyang och Shandong köken, en ljus och modern restaurang med mat från Shanghai, Xi'an och Yue samt en mindre och gemytlig restaurang med västerländskt kök. Här finns även en imponerande lobbybar i hotellets atriumgård med piano och palmer, den perfekta platsen för en cocktail. Hotellet har också en egen teater som uppför traditionell pekingopera vilket är populärt bland besökarna. Bra centralt läge nära Himmelska fridens torg och den Förbjudna staden. Komfortabla, äldre, medelstora till stora rum i flera olika kategorier med varierande storlek, standard och stil.

Hotellet: Tre restauranger, flera matsalar, två barer, lobby, businesscenter och teater.
Våningar: 9
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget i ett område med flera små butiker och restauranger, ca 2 km från Himmelska fridens torg och den Förbjuda staden och ca 3 km från Himmelens tempel.
Antal rum: 410
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi (mot avgift), värdebox, minibar och luftkonditionering. Alla rum har inte utsikt.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Yongan Road 175, CH-100059 PEKING
Telefon: +86-10-63 01 66 88