Skip to main content
När du vill åka på ditt livs äventyr

Om din resa

Scandorama Selections resor går med reguljärflyg från Köpenhamn/Kastrup, Stockholm/Arlanda, Göteborg/Landvetter och Oslo/Gardermoen. Se från vilken flygplats din resa går under respektive resmål.

PASS, FLYGDOKUMENT OCH BAGAGE

Tidtabellerna kan ändras mellan bokning och avresa. För exakta flygtider och bagageregler, se ditt flygdokument som du får ca en vecka före avresa. Kontrollera att stavningen av ditt namn på biljetten är densamma som i ditt pass – det ligger på resenärens ansvar att detta är helt korrekt. Du kan nekas ombordstigning om inte uppgifterna stämmer. Vid ändring av felstavat namn uppgår kostnaden till vad flygbolaget tar ut, vilken varierar mellan de olika bolagen. Kontrollera i god tid före avresan att ditt pass är giltigt för hela utlandsvistelsen. Kraven från olika länder förändras kontinuerligt och säkrast är att ha ett pass som är giltigt i minst 6 månader efter hemresedatum.

INCHECKNING FLYGPLATS

Vi rekommenderar incheckning senast två timmar före flygets avgång. Ett incheckat bagage på 20 kg per person är alltid inkluderat i priset samt ett litet handbagage.

BUSSAR PÅ DESTINATIONEN

Vi använder oss av inhemska helturistbussar och chaufförer. Komforten och utrustningen på dessa bussar kan avvika från Scandoramas ordinarie bussar. Exempelvis är toaletter ombord ej lika vanligt förekommande.

SCANDORAMAGUIDE

Med på resan finns alltid vår Scandoramaguide och lokala representanter som ser till att du är i goda händer. På resor som avslutas med vistelse på strandresort finns endast den lokala representanten på plats under strandvistelsen.