Skip to main content
När du vill åka på ditt livs äventyr

Rio Perlas Hotel, Orosi de Cartago

Rofyllt och komfortabelt hotell naturskönt beläget högt uppe i Orosidalen omgivet av en underbar trädgård och frodig grönska. Hotellet består av flera mindre byggnader i kolonialstil som är utspridda på det vidsträckta området med regnskogen inpå husknuten. Här finns vandringsleder i den vackra naturen med vattendrag och möjlighet att se många fåglar och andra djur. Passa på att bada i uppvärmda termalkällor med vattenfall eller koppla av vid hotellets härliga pool. Efter en dag med många upplevelser kan det vara skönt med en massagebehandling i hotellets spa. Rustika medelstora till stora rum som är belägna antingen i små vitrappade småhus och längor med en eller två våningar eller i timmerstugor med grova trästockar.

Hotellet: Restaurang, bar, lounge, grillplats, trädgård, terrass, fågelobservatorium, fiskeplats, kapell, två utomhuspooler varav en med termiskt källvatten samt litet spa (mot avgift) med olika skönhetsbehandlingar, bastu och hot tub. Hotellet arrangerar även olika vandringar och utflykter i området (mot avgift).
Våningar: 2
Hiss: Nej
Läge: Lugnt och avskilt läge på en 110 hektar stort område i de regnskogsklädda bergen i Orosidalen där vattendragen Rio Perlas och Rio Navaro möts, ca 11 km söder om Cartago. Hotellområdet är kuperat med flertal trappor och en del branta gångvägar.
Antal rum: 65
Rummen: TV, telefon, Wi-Fi (med begränsad uppkoppling), hårfön, kylskåp, kaffe-/tebricka och liten uteplats/terrass/balkong. Äldre och enkla badrum med dusch/bad, wc och hårfön.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSS
Adress: Carretera a Orosi de Puente Negro, CR-95710 OROSI DE CARTAGO
Telefon: +506-2533-33 41