Skip to main content
När du vill åka på ditt livs äventyr

Southern Palms Beach Resort, Diani Beach

Härligt strandhotell med magnifikt lagunformat poolområde och flera poolbarer, som omgärdas av välskötta gräsmattor med vajande palmer, och sträcker sig längs med hela resorten enda ner till den breda, kritvita sandstranden vid Indiska oceanen. Hotellets olika byggnader omgärdar poolområdet och är byggda i en charmig exotisk stil med stråtak och moriska influenser. De fyra restaurangerna erbjuder allt från buffémiddagar till grillat, italienskt och enklare rätter. Om det inte räcker med att bara koppla av med sol och bad finns här även ett stort utbud av olika sportaktiviteter både på land och i vatten. Bekvämt inredda medelstora, äldre rum med snidade trämöbler i lokal stil och uppskattad balkong som vetter ut mot trädgården eller poolen.

Hotellet: 4 restauranger, 4 barer, lounge, business center, souvenirbutik, fitnesscenter, skönhetssalong, två stora utomhuspooler, strand med solstolar och parasoll samt underhållning, sportfaciliteter, vattenaktiviteter och dykcentra.
Våningar: 3
Hiss: Nej
Läge: Underbart läge i ett hotelltätt område direkt vid Diani Beach och Indiska oceanen, ca 3,5 mil söder om Mombasa.
Antal rum: 298
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, hårfön, kylskåp, värdebox (mot avgift), kaffe-/tebricka, myggnät, luftkonditionering och balkong.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Diani Beach Road, KE-80400 DIANI BEACH
Telefon: +254-722-20 31 66