Skip to main content
När du vill åka på ditt livs äventyr

Tam Coc Rice Fields Resort, Ninh Binh

Unikt och opretantiöst boende som består av flera stråtaksförsedda bungalows i magiskt vackra omgivningar med en tropisk trädgård, vidsträckta risfält och bananodlingar som står i kontrast till de spektakulära och dramatiska kalkstensbergen. Hotellet har ett avskilt läge i området som kallas "Halong Bay på land" där du kan få en inblick i hur det lokala livet ter sig på morgonen när tuppen galer, getterna vallas till bete och ankorna vallas till dammen. Passa på och njut av den rofyllda miljön, den vackra trädgården och den avkopplande utomhuspoolen. Charmiga, rustika och enkla rum som är belägna i stugor som antingen är byggda i sten med stråtak eller i den mer genuina byggnadsstilen med bambu och varierar i utseende, storlek och standard.

Hotellet: Restaurang, trädgård och utomhuspool med poolbar, solstolar och parasoll. Problem med elförsörjningen kan förekomma.
Våningar: 2
Hiss: Nej
Läge: Lugnt, lantligt och ensligt läge, utanför lilla orten Tam Coc (ca 4 km) omgivet av risfält och frodig tropisk natur. Ca 12 km från Ninh Binh.
Antal rum: 38
Rummen: Dusch/bad, wc, fläkt och myggnät.
Övrigt: Cyklar finns för utlåning och mopeder för uthyrning.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS+
Adress: Hai Nham Hamlet, VN-40000 NINH BINH
Telefon: +84-306-56 96 56