Skip to main content
När du vill åka på ditt livs äventyr

Tre skäl att resa med oss


Upplevelser i världsklass

När du reser med Scandorama Selection får du se storslagna sevärdheter och historiska platser, men du får också uppleva det genuina och svårtillgängliga. Vi tar dig närmare människorna, maten och kulturen. Du får lära känna lokalbefolkningen, provsmaka lokala specialiteter och får en inblick i hur vardagslivet ser ut. Det är i kombinationen av det förväntade och det oväntade som hemligheten i att skapa upplevelser i världsklass ligger. På Scandorama Selection handplockar vi alla upplevelser för att skapa den perfekta mixen.

Bekvämt & avkopplande

Att helt få koppla av och låta någon annan sköta de praktiska detaljerna är nyckeln till en lyckad semester. När du reser med Scandorama Selection får du en bekväm paketresa som inkluderar det allra mesta – flyg, hotell, svensktalande Scandoramaguide, rundresa med ett upplevelserikt program med mera ingår i priset. Vi serverar dig de främsta upplevelserna – så att du kan ägna all din tid åt att njuta av resan.

40 års erfarenhet

Med närmare 40 års erfarenhet i bagaget vet vi ett och annat om att skapa upplevelserika rundresor till världens alla hörn. Vårt recept för nöjda och återkommande resenärer? Kunskap, passion och hög kvalitet in i minsta detalj och så har det varit ända sedan vi startade med guidade rundresor 1980.
 


Nya möten

I snart 40 år har vi skapat reseupplevelser för dig som vill möta nya horisonter tillsammans med andra. En stor fördel med att resa i grupp är nämligen att du nästan garanterat träffar människor som berikar din resa. För det är något visst med att få stora upplevelser tillsammans. Det ger möten och samtal du kommer att minnas långt efter det att resan är slut.