Skip to main content
När du vill åka på ditt livs äventyr

Vårt garantipaket

RESEGARANTI

Maxli Travel Group AB, där Scandorama ingår, har ställt erforderlig ekonomisk resegaranti till Kammarkollegiets förfogande. Det borgar för att verksamheten håller hög kvalitet och att vi arbetar i enlighet med god etik. Du reser alltid tryggt med oss.

PROGRAMGARANTI

Vi strävar alltid efter att genomföra de program och extra arrangemang som presenteras i katalogen och på vår hemsida. Skulle förändringar ske som är utom vår kontroll, försöker vi alltid hitta andra likvärdiga alternativ.

KVALITETSKONTROLL

I slutet av varje resa delar vår guide ut ett formulär där du har möjlighet att tycka till om din resa. Dina synpunkter gör det möjligt för oss att upptäcka eventuella brister och åtgärda dessa eller att få en bekräftelse på allt som fungerar bra.

VALUTA- OCH BRÄNSLEGARANTI

Om du betalar hela din resa inom 7 dagar från bokningstillfället träder valuta- och bränslegarantin in automatiskt, vilket betyder att priset inte kan ändras vid eventuella valutaförändringar. Du behöver heller inte betala eventuellt bränsletillägg. Du kan därför vara säker på att det pris du betalar ej påverkas av internationella oroligheter eller stigande oljepriser.