Skip to main content
När du vill åka på ditt livs äventyr

Villas Playa Hotel, Samara Beach

Skön semesterresort med all-inclusive och underbart läge vid stranden. Hotellet består av en huvudbyggnad och ett flertal vitrappade småvillor eller tvåvåningslängor med röda tegeltak, där rummen är belägna, som är utspridda i den grönskande trädgården. Här finns två restauranger att välja mellan som har trevliga uteserveringar med skuggande tak. Passa på och koppla i en solstol under en vajande palm vid den lagunformade poolen eller ta ett svalkande dopp i havet. Komfortabla mellanstora till stora rum med funktionell men något spartansk inredning som vetter ut mot trädgården. Rummen finns i flera olika kategorier med mycket varierande standard, stil, faciliteter och utseende.

Hotellet: 2 restauranger, 2 barer, lounge, businesscenter, terrass, trädgård, utomhuspool med solstolar, tillgång till strand, minigym, skönhetssalong (mot avgift), biljard, souvenirbutik och aktiviteter (mot avgift).
Våningar: 2
Hiss: Nej
Läge: Lugnt beläget omgivet av en lummig trädgård vid den ca 7 km långa Sámarastranden, ca 3 km från orten Sámara. Hotellet är beläget i en havsvik längs Nicoyahalvöns västra kust.
Antal rum: 116
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi, hårfön, värdebox, kaffe-/tebricka och luftkonditionering. Vissa rum har pentry.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: Playa Samara, CR-50205 SÁMARA
Telefon: +506-2656-11 11