Skip to main content
När du vill åka på ditt livs äventyr

Space Village Luxury Camp, Wadi rum

Boendet: Space Village Luxury Camp ligger i öknen Wadi Rum och erbjuder ett unikt boende med terrass och utsikt över bergen med högkvalitativa ’tented-camp’ enheter som ger den genuina känslan av att befinna sig i en öken. Här finns tystheten tillsammans med den härliga stjärnhimlen, de speciella soluppgångarna, den underbara maten och att tillsammans uppleva lugnet på ett unikt sätt!
Våningar: 1
Hiss: Nej
Läge: Wadi Rum är idag ett skyddat område av Unesco med en officiell ingång. Denna ingång ligger knappt en timmes resa från Aqaba i söder, cirka 4 timmar från Amman.
Rummen: Wadi Rum Nattläger består av tjugofem fullt utrustade lyxtält. Tälten är komplett utrustade med bekväma stora King size sängar, beduinesoffa, speglar, lampor och de finaste sängkläderna. Alla möbler är handgjorda. Det finns ett mysigt avkopplingsområde utanför tältet för att beskåda stjärnorna på natten. Dusch och wc i varje enhet. Elektricitet tillhandahålls på kvällarna via lagrad solenergi. Varje tält har en privat terrass med fantastisk utsikt över Wadi Rums magiska bergsformationer.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSSS+
Adress: JO-76269 WADI RUM
Telefon: +962-3-215 70 70